top of page

Versnelling in ons evolutieproces


In 2009 ben ik aangeraakt door de Divine ( de Schepper) en heeft ze mij en velen andere pioniers dat de wereld voor grote evolutiesprong staat. Alle waarheid over het leven en het universum zal met ons gedeeld worden. Het is een groot bewustzijnsverruiming waar we voor staan. Dit is een collectief proces en hiervoor zijn drie pijlers , namelijk :

1. De energieën , komende van de kosmos , Op Aarde zijn al een tijdje aan het stijgen. Dit gaat met golven en een gevoelig persoon kan de verschillen voelen. Hierdoor transformeert je van binnenuit, want alles is trilling en energie en onze harten worden geraakt waardoor we een innerlijke transformatie ondergaan. Dit is dus een collectief proces. Je merkt ook dat de wereld transparanter is geworden hierdoor want trilling zorgt ervoor dat dat wat verborgen was los komt op persoonlijk vlak en wereldwijd. Dit is de reden dat alle schandalen en cover ups de laatste vijf jaar naar buiten komen. Hoe transparanter je bent hoe anders onze blik en hoe verstandiger onze keuzes zullen zijn en hoe ruimer je bewustzijn wordt. De energien zullen in golven naar ons toe blijven komen zodat nieuwe inzichten weer geintergreerd kunnen worden en iedereen die wil groeien mee kan in het proces.

2. De kinderen die nu geboren worden zijn allemaal hoogsensitief. Dit houdt in dat zij meer waarnemen dan de gemiddelde mens. Niet alleen met hun 5 zintuigen maar ook met hun 6 de en 7 de zintuig. Het zesde zintuig vangt energie op van anderen of plekken waar iets gebeurd is en de kinderen zetten die opgevangen energie om in woorden. Het zevende zintuig is de verbinding met de kosmos, daar waar alle informatie over het leven en het universum vrij voorhanden is. De informatie komt binnen via het kruinchakra. De kinderen voelen het zelf niet maar de kinderen zeggen dingen die ze niet kunnen weten. Daarnaast hebben ze een verruimd bewustzijn en komen ze vaak met een helderweten. Ze weten dingen zeker ook al gaan ze tegen elke rationele logica in. Hierdoor worden ze nog wel eens verkeerd begrepen al staan steeds meer mensen ervoor open in deze tijd dat je dingen zegt die je nog niet kunt weten. De kinderen zijn zeer gevoelig en ontwikkelen makkelijk trauma's en worden helaas snel gediagnosticeerd met een stoornis als ADHD of Autisme. Doordat ze medicijnen krijgen waar speed en cocaine in zit en anti psychotica raken zij de verbinding met de kosmos kwijt, Ze verliezen zichzelf. Dit komt omdat wij allemaal een hogere zelf hebben die ons leidt . Het is een stukje bewustzijn wat buiten onszelf ligt en je de weg wijst. Ze is intelligentie die je stuurt en begeleidt. Door kinderen medicijnen te geven verbreek je deze verbinding . Ze zijn niet meer zichzelf en nemen verkeerde beslissingen. Ze zijn ongelukkig en uit hun eigen kracht gehaald. Geef ze daarom hun verbinding weer terug en neem ze serieus. Er is veel meer tussen hemel en Aarde dan de meeste mensen vermoeden zo liet Jezus ook al zien. Dus laat ze zelf ontdekken en geef ze de vrijheid om te zijn wie ze zijn binnen jouw grenzen. De kinderen hebben allemaal een persoonlijke band met Jezus vanaf de andere zijde en Jezus was zelf ook hooggevoelig en hoogbegaafd en sprak over de zachtmoedigen zullen de aarde beërven. Hij bedoelde de kinderen die nu geboren worden en hij is de weg voor gegaan voor deze kinderen. Hij was de Allerhoogste mens ooit op Aarde geleefd en deze kinderen komen de wereld van binnenuit transformeren door hun licht te laten schijnen, maar dan moeten wij dat als collectief onze kinderen wel laten toestaan zodat ze hun licht kunnen laten schijnen.

3. De Oneness beweging. Vele religies, wat ze ook op persoonlijk hebben betekent voor veel mensen, hadden helaas geen wereldse blik en bleven steken in regels en dogma's uit een ver verleden. Daarnaast hebben ze wel veel betekent op persoonlijk vlak voor mensen. Nu in deze nieuwe tijd zijn er veel nieuwe inzichten en wijsheden aan het licht gekomen via allerlei kanalen. Door channelingen met Meesters, Aartsengelen en hoogontwikkelde wezens vanuit het universum. Zo weten we nu dat er zeven universele wetten zijn die ik binnenkort naar buiten zal brengen zodat zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn en ernaar kunnen leven. De Oneness beweging is geen religie maar een spirituele beweging uit India , opgericht door twee Meesters Sri Amma en Sri Bhagavan. Zij hebben als doel de mensheid te verlichten. Ze leggen uit dat als er een kritische massa is bereikt van 2 tot 3% die verlicht is de hele mensheid meegaat. Het proces is dan onomkeerbaar. Wij geven energie aan elkaar door waardoor de hersenen transformeren. Sri Bhagavan legt uit dat verlichting een neurobiologisch proces in de hersenen is. Door de Deeksha ervaar je gelukzaligheid en stilte, je mind wordt stilgelegd. Daarnaast onderwijzen ze over het leven en de Divine. Dit kun je tot je nemen of naast je neer leggen als het niet met je resoneert. Iedereen is dan ook welkom , welke religie je dan ook aanhangt, atheist bent, of alleen in iets gelooft. Iedereen is welkom bij de Oneness beweging. Het is daarom ook geen religie maar een spirituele beweging. Ze hebben overal in de wereld mensen die opgeleidt zijn anderen een deeksha te geven, een energieoverdracht die je denken stil zet en je liefde in jezelf, stilte en gelukzaligheid laat ervaren. De meeste deeksha avonden zijn gratis. Op www.onenessnederland.nl vind je een agenda met avonden en middagen bij jou in de buurt. Ook kun je zelf geiniteerd worden tot deekshagever of kun je online een deeksha ontvangen via de online meditatieruimte. Het sturen van energie is niet plaatsgebonden zo leert ook de kwantumfysica ons want alles in het universum staat met elkaar in verbinding. Je kunt ook via youtube een deeksha ontvangen vanuit je luie stoel in je eigen huis.

We gaan dus toe naar een verlichtte samenleving. Dit zal in een periode van 50-70 jaar gerealiseerd worden, waar we een wereldregering creeeren die de grondstoffen eerlijk verdeelt en die voorkomt dat er oorlogen uitbreken en er een derde wereldoorlog komt. We gaan toe naar een tijdperk van 1000 jaar vrede wanneer dit tijdperk is aangebroken. Technologie zal alleen positief worden ingezet en ons leven versimpelen, zodat we on bezig kunnen houden met zelfverwerkeling. We zullen binnen nu en 10 jaar een onvoorwaardelijk basisinkomen invoeren waardoor mensen vrij worden om hun hart te volgen in datgene wat ze willen bereiken of ervaren in hun leven. We zullen welvaart gaan delen en als we verlicht genoeg zijn en wanneer we onze ware hersencapaciteit gebruiken zullen we geld zelfs afschaffen, We zullen weer in eenheid met de natuur gaan leven en de Aarde weer gaan eren. We zullen andere transporttechnieken gaan gebruiken, Zo zijn er al vliegende auto's en zullen we beton en asfalt teruggeven aan de natuur. We zullen in eenheid met elkaar gaan leven en meer en meer kleine spirituele gemeenschappen op gaan richten zoals het Eco dorp in Boekel en volledig zelfvoorzienend en duurzaam gaan leven om zoveel mogelijk geluk te creeeren. We zullen de rol van de overheid anders gaan zien en een raad van wijzen aanstellen. Er komt een wereldregering die grondstoffen verdeelt en geschillen beslecht. We zullen het leger langzaam af schaffen en een sterke interventiemacht oprichten die beginnende conflicten in de kiem smoort. We zullen daardoor alle monden in de wereld kunnen voeden en mensen een onvoorwaardelijk basisinkomen geven zodat er meer gezondheid en welvaart zal ontstaan voor iedereen wat de weg is naar wereldvrede , want zijn mensen gelukkig en tevreden ontstaan er geen conflicten meer. We zullen geen verplichtte belasting meer gaan betalen maar en vrijwillige afdracht van 10 % of meer afstaan al naar gelang je weldoener wilt zijn. Laten we alle prijzen transparant maken zodat we weten wat het kost en wat eraan verdient wordt en laten we inzetten op biologisch en fairtrade voedsel zodat we zo gezond en eerlijk mogelijk gaan leven. Laten we daarnaast al het leven, dus ook van dieren planten en en natuur eren zodat ze nog lang voor ons kan zorgen en we het leven als geheel respecteren.


Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page